Hoe geef je je team en externe contacten een extra dosis plezier in de samenwerking? Dit onderwerp is van cruciaal belang voor elke corporatiemedewerker. Het draagt niet alleen bij aan werkplezier en motivatie, maar ook aan het behalen van de beste resultaten. Want laten we eerlijk zijn, een goede samenwerking leidt tot topresultaten! Daarom staat het thema van deze maand in het teken van "Samenwerken: Keten en afdeling". Ons doel is om jouw aandacht te trekken naar dit belangrijke onderwerp, zodat we samen kunnen werken aan het verbeteren van jouw samenwerkingsvaardigheden.

Header mailchimp 2024 1
Gratis webinar: Don't push me - Hoe je mensen wél beweegt

Ben je klaar om de fascinerende wereld van het onbewuste versus het bewuste te verkennen? Ontdek hoe ons onbewuste ego veiligheid voelt en pas dan bereid is om de diepere lagen van onze gedachten te onthullen.

Graaf dieper en leer hoe je een veilige omgeving kunt creëren in het onbewuste brein. Tijdens deze webinar ontdek je de geheimen om jezelf en anderen aan te moedigen om echt te delen wat er in hen omgaat.

Datum:
17 april 2024
Tijd:
11:00 uur

Meld je aan!

Podcasts

Deze maand delen we opnieuw onze selectie van podcasts om naar te luisteren tijdens het rijden of op een ander moment. In de eerste podcast is onze spreker van het webinar te gast, wat het bijzonder interessant maakt als voorbereiding op onze webinar! Veel luisterplezier!

Tests & tools

Deze maand staat in het teken van samenwerking. We hebben verschillende tests en tools verzameld die hierbij kunnen helpen. Ben je benieuwd naar de handige tools die het beste bij jou passen? Klik dan op de link die het beste aansluit bij jouw behoeften!

Communicatiekit

We hebben een toffe poster gemaakt waar je onze boeken, podcastsaanbevelingen, trainingen en veel meer in één overzicht kan zien.

Wil je deze graag met je collega's delen en/of printen?

Download het hier!

Hulp

Vragen?

Wil je meer weten over de mogelijkheden in jouw vakgebied of over een opleiding? Vraag het aan onze experts. Klik hier om contact op te nemen met de helpdesk van watdoejijmorgen.nl